2020-10-12 08:10:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Hallgasson bátran a megérzéseire, mert most minden sikerülhet

Napi horoszkóp október 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Nehezen indul a hét, ami azonban nem jelenti azt, hogy sikertelen időszak várna önre. Inkább a délelőtt lesz kritikus, ekkor hátráltatásokra és félreértésekre számíthat. Maradjon a megszokott rutinjánál, teljesítse a feladatait, kötelességét, és akkor nem lesz semmi gond.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Lehetőleg semmilyen fontos kérdésben ne döntsön egyedül, inkább kérdezze meg kedvesét, családtagjait. Ha nehezen is megy, de próbáljon meg lassítani a tempón. Eddig teljes sebességgel haladhatott előre, most viszont itt az ideje, hogy szünetet tartson.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Jó esélyei vannak arra, hogy le tudjon győzni néhány akadályt, amelyeket főként ön gördített a saját útjába. Döntéseit emiatt nehezen hozza meg, ám ha hisz magában, összességében jól boldogul majd.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az Oroszlán-hold miatt most nemcsak vállalja, de kifejezetten keresi is a kihívásokat. A fókuszban az anyagiak állnak, ezek megszerzésére helyezze a legnagyobb hangsúlyt. Ne kezdjen bele egyszerre túl sok dologba, és ne aprózza el magát!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold az Oroszlánban jár. Sugárzik önből az erő és az eltökéltség, ami megkönnyíti a dolgát a munkahelyén: főnökei el lesznek ragadtatva ötleteitől, terveitől. Hallgasson bátran a megérzéseire, mert most minden sikerülhet.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A bolygók segítenek abban, hogy anyagi ügyeit jobban kézben tudja tartani. Nagyon izgalmas időszak kezdődik az életében. Fontos, azonban, hogy megőrizze higgadtságát. Semmi értelme annak, hogy állandóan felizgassa magát mások viselkedésén.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Érzelmi életében választás elé kerülhet, hiszen nem minden alakulhat a tervei szerint, és el kell döntenie, hogy hajlandó-e lejebb adni az igényeit, és kissé rugalmasabban kezelni párja számára bosszantó szokásait. Érdemes lehet leülniük, és őszintén átbeszélni a dolgokat!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Tudatosan törekedjen a lojalitásra, a belátásra, és fékezze a nyelvét. Ne gondolja, hogy az önkritika feljogosítja arra, hogy másokról rosszat mondjon, ráadásul ez most különösen megbosszulhatja önmagát.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Könnyen beleszerethet egy olyan személybe, akit csak most ismert meg, de olyan hamar egy hullámhosszra kerülhetnek, hogy ez nem számít. Ha hű régi társához, akkor kerülje a nyers, durva stílust, így akár arra is lehet esélye, hogy a régóta húzódó konfliktusuknak végre pontot tegyen.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Túl keménnyé vált mostanában, ezért szüksége lenne olyan emberek társaságára, akik feloldhatják a szigorúságát és a puritánságát. A felgyülemlett harag és frusztráció balesetveszélyes helyzetekbe sodorhatja, ezért fontos, hogy kezelje az érzéseit.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Problémái támadhatnak abból, hogy nehezen fejezi ki az érzéseit. A párja igényelné a gyengéd törődést, de ön most túlságosan elfoglalt, nehezen koncentrál a kedvesére. A munkahelyén váratlan bonyodalmak adódhatnak: jobb, ha kimarad a rosszindulatú pletykálkodásból!


Halak: II. 19. - III. 20.

Most nehezen találja fel magát a világban, és könnyen túlzó idealizmusba eshet. Jó lenne időt szakítania arra, hogy hosszú távú terveit mind a hivatásában, mind a magánéletében alaposan átgondolja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: